Cliquez ici pour la version francophone
Leefmilieu Brussel – BIM en Mobiel Brussel – BUV
Februari 2014

Schrijf uw organisatie in voor Bike Experience 2014!

Wil je de fiets een plaats geven in uw organisatie? Wil je werknemers een duwtje geven in de rug om naar het werk te fietsen? Schrijf dan gratis in voor de Bike Experience Challenge!

Bike Experience is een initiatief van de Brusselse fietsverenigingen, gecoördineerd door Pro Velo in samenwerking met Mobiel Brussel. Deze campagne vindt voor de vijfde keer op rij plaats van maandag 5 tot vrijdag 16 mei.

We zoeken:

Vorig jaar hebben 40 organisaties de Bike Experience Challenge aangegaan. Misschien heb je ervan gehoord in de media? Dit jaar kan ook uw organisatie één van hen worden! Doe mee en mobiliseer van 31 maart tot 27 april zoveel mogelijk Bikers om de kleuren van uw organisatie te verdedigen.

Interesse: Mail of bel Daphné Lauwers op 02 517 17 63 voor 27 februari!


The Bike Project... Cycle your change!

U bent de mobiliteitscoördinator binnen een Brusselse onderneming met een bedrijfsvervoerplan (BVP) en wenst een sterk fietsbeleid uit te werken?

Dan is 'The Bike Project' precies wat u zoekt!

Stel u kandidaat. De geselecteerde organisaties genieten gratis van:

Kortom, genoeg elementen om u het duwtje in de rug te geven dat u nodig hebt om uw onderneming een groen imago te geven met een sterk fietsbeleid!

Hier vindt u meer informatie over het hele project.

Dien uw gemotiveerde kandidatuur in, door vóór 7 februari 2014 de onlinevragenlijst in te vullen. Misschien bent u wel bij de geselecteerde organisaties!


De bedrijfsfiets, iets voor u? Doe mee aan de enquête!

Hebt u interesse in bedrijfsfietsen? Misschien bent u niet vertrouwd met het concept of zijn bedrijfsfietsen voor uw onderneming of organisatie niet haalbaar?

Graag hadden wij uw mening geweten. Mobimix voert deze bevraging uit in opdracht van FietsenWerk - de koepel van sociale fietsondernemingen. Hiermee willen we polsen naar de kennis over, de behoeften naar en het potentieel voor de bedrijfs- of leasefiets.

Het invullen duurt maximum 10 minuten. Klik hier.